AZONNALI CÉGALAPÍTÁS!

Mit jelent pontosan?

Kiemelt figyelemmel követett azonnali cégalapítás – leggyorsabb cégbejegyzés Magyarországon.

Az azonnali cégalapítás azt jelenti, hogy egy napon belül történik meg a cégadatok felvétele, a cégiratok elkészítése, aláírás és a cégiratok cégbírósági benyújtása.

Mikor lehet erre a szollgáltatásra szükség? 

– Amennyiben fontos Önnek, hogy néhány napon belül használhassa cégét.

– Gyors üzleti reagálás lehetősége végett.

– Más helyen elrontott, időben elhúzódó, cégbíróság álltal visszautasított rossz cégalapítás után nálunk történő újrakezdés esetén.

Mit jelent a cégalapítás azonnal, pontosan?

Az azonnali cégalapítás azt jelenti, hogy az egyszerüsített cégalapítás folyamatát az eljáró ügyvéd néhány óra alatt (de mindenképpen az adott napon) végigviszi, az adatfelvételtől kezdve, az okiratok aláírásán keresztül, egészen az aláírt cégiratok elektronikus cégbírósági benyújtásáig.

Az azonnali cégalapítás a normál cégalapításhoz képest nagyobb anyagi vonzatú szolgáltatás.  Több feltételnek meg kell felelni az ügymenet teljes hosszában nagy odafigyelést igényel ezért kevés ügyvéd vállalja.

Tudja Ön?

2008 óta foglalkozunk cégalapítással és székhelyszolgáltatással, ez idő alatt már szinte minden probléma előfordult nálunk amire kidolgozott megoldásaink vannak, igen kicsi az esélye annak, hogy olyan probléma merül fel cégalapítás ügyekben amire nem lennénk már előre felkészülve.

Akik Cégünk “Azonnali cégalapítás” szolgáltatását veszik igénybe, azoknak az adatfelvételtől számított 4 munkanapon belül bejegyzésre kerül a Cége.  (Adatfelvételtől az aláírásig max. 1 nap telik el és a beküldéstől a bejegyzésig még 3 nap), feltéve, ha olyan személyek alapítják a társaságot, akik adóregisztrációs és összeférhetetlenségi szempontból “teljesen megfelelnek”, azaz nem volt, illetve nincs az 5 éves elévülési időbe átnyúló adótartozási, felszámolási, cégtörlési, büntető stb. ügyük.

Az adatfelvételtől számított 4 napon belüli cégbejegyzés különösen azoknak lehet előnyös, akiknek máshol elnyújtották, elrontották cégalapítását, ami egyébként nagyon sürgős lett volna.

Mennyi idő alatt készül el az “Azonnali Cégalapítás”?

Tájékoztatjuk Érdeklődőinket és Ügyfeleinket, hogy azonnali cégalapítás esetén (amennyiben nem merülnek fel adóregisztrációs és összeférhetetlenségi problémák) a cégbejegyzés legtöbbször a benyújtás napján, vagy a benyújtást követő cégbírósági munkanapon megtörténik.

Fontos tudnia, hogy a Cégünk cégalapítás előkészítésére, megszervezésére szakosodott munkatársai mindent megtesznek, hogy az Ön cégügye minél gyorsabban, egyszerűbben, elintézésre kerüljön!

Azonnali cégalapítás ára:

Azonnali cégalapítás 1-2 órás iratkészítéssel, aznapi cégbírósági beküldéssel, mindössze 30.000.-Ft+eljárási költségek(ügyfél azonosítás JÜB. illetve amennyiben nem nálunk van, lesz a székhelye a székhelycím tulajdoni lapjának lekérési díja). Nincs +áfa!

A fenti összegen kívül nincs semmilyen egyéb rejtett költség nincs!

A megalakult cég képviselőjének a cégbejegyzését követően 5 munkanapon belül bankszámlát kell nyitnia.

Igény esetén a bejegyzést követően mi elküldjük a cége adatait és e-aktáját a Raiffeisen Banknak, időpontot egyeztetünk, és Önnek nem kell várakoznia mindössze a megbeszélt időpontban szinte csak aláírásra kell befáradnia a bankba.

 

További információ, elérhetőség!