Egyéb szolgáltatások

Minőségi szolgáltatásainkat igénybe veheti már egy helyen

Hozzájárulunk vállalkozása hatékony működéséhez minden téren. Válassza precíz, gyors, megbízható, ügyfél-központú szolgáltatásainkat. Állunk rendelkezésére iratmegőrzésben, ingatlanszerződésekben, cégalapítás előtt felmerülő kérdésekben, cégalapítás megindításában, székhelyszolgáltatásokban, könyvelésben, bérszámfejtésben, cég és székhelymódosításban, posta szolgáltatásban.

Elakadt?
Keressen minket bizalommal!

,,Havi Posta” Szolgáltatás

Lehetőséget kínálunk arra, hogy leveleit egy megadott címre továbbítjuk havonta, (minden hónap 03-05. között) a Magyar Posta Zrt. közreműködésével.

– csakis a levél feladásának díját szükséges fizetni, melyet úgynevezett „egyenleg feltöltéssel” rendezhetnek előre, átutalás vagy készpénzes befizetés formájában.

a minimum egyenlegfeltöltés 5.000.- Ft, melyből a posta díját fizetjük.

– amint egyenlege 1.000.- Ft alá csökken, úgy értesítjük róla a szerződésben megadott e-mailes elérhetőségén.

Amennyiben a postaköltség díja nem kerül rendezésre minden aktuális hónapot megelőző utolsó munkanapig, úgy a levelek feladására nem kerül sor. Az ebből eredő kellemetlenségekért, károkért, irodánk nem vállal felelősséget.

“Egyedi” posta szolgáltatás

Amennyiben gyakrabban van szüksége leveleire, de az idő vagy a távolság nem engedi, hogy személyesen átvegye őket, úgy kérheti egyedi postázásunkat.

– szolgáltatásunk díja 1.000.- Ft / alkalom + a levél feladás díja, melyet díjbekérő alapján tud rendezni átutalás formájában feladást követően.

Ingatlan szerződések

Ingatlan adásvétel és egyéb szerződések elkészítése ügyvéd által!

Lakás és egyéb ingatlan adásvétel teljes körű ügyintézése. Csere- és bérleti szerződések. Társasházi alapító okiratok elkészítése, módosítása. Ingatlanhoz kapcsolódó vagyoni értékű jogokra vonatkozó szerződések elkészítése.

Szerződés szerkesztési munkadíj és az ügyvédi képviselet díja az ingatlan átruházás ügyében: Az ingatlan értékének 0,49% -a, de legalább 30.000.-Ft és nem több mint 200.000.-Ft.

Igazgatási szolgáltatási díj: 6.600.-Ft.

Tulajdoni lap lekérés: 4.000.-Ft. / ingatlan

Kézbesítési megbízotti szerződés

Postacím külföldieknek

Szolgáltatás díja: 6.670.- Ft. + áfa / hó

Szerződéskötéskor 1 év előfizetendő.

Iratmegőrzés

75 mm iratpapucs / gyűrűs mappa: 600.- Ft / hó

Láda ( 48 cm x 32 cm x 22 xm ): 3.000.- Ft / hó

Elakadt?
Keressen minket bizalommal!