Szolgáltatások

Tudtad?

2008 óta foglalkozunk cégalapítással és székhelyszolgáltatással, ez idő alatt már szinte minden probléma előfordult nálunk amire kidolgozott megoldásaink vannak, igen kicsi az esélye annak, hogy olyan probléma merül fel cégalapítás ügyekben amire nem lennénk már előre felkészülve.

Akik Cégünk „Azonnali cégalapítás” szolgáltatását veszik igénybe, azoknak az adatfelvételtől számított néhány munkanapon belül bejegyzésre kerül a Cége, feltéve, ha olyan személyek alapítják a társaságot, akik adóregisztrációs és összeférhetetlenségi szempontból „teljesen megfelelnek”, azaz nem volt, illetve nincs az 5 éves elévülési időbe átnyúló adótartozási, felszámolási, cégtörlési, büntető stb. ügyük.

Azonnali cégalapítás szolgáltatásunk azoknak lehet különösen előnyös, akiknek máshol elnyújtották, elrontották cégalapítását, ami egyébként nagyon sürgős lett volna.

Cégjegyző könyvelés, cégalapítás, székhely fejléc

Könyvelés

Ügyfél-központú szemlélettel, megbízhatósággal, precíz, magas szintű
szolgáltatásokkal várjuk a könyvelés terén. Tegye rendbe a vállalkozásának
pénzügyi hátterét.

Cégjegyző székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatás

Ha igényes körülmények között szeretné tudni cégének székhelyét, de nincs saját ingatlanja, megfelelő helyiség, ahová bejelenthetné, azt is meg tudjuk oldani. Mi odafigyelünk arra, hogy a székhelyével kapcsolatosan mindig, minden rendben legyen.

Cégjegyző egyéb szolgáltatások

Egyéb szolgáltatások

Vállalkozása akkor nyugszik biztos alapokon, ha minden rendben működik körülötte. Mi segítünk a cégalapítástól, a székhelyválasztásig, teljes körű kényelmi szolgáltatásokon keresztül a könyvelésig mindenben. Egy helyen mindent elintézünk Ön helyett.

Cégjegyző cégalapítás

Cégalapítás

Elvégezzük Ön helyett mindennemű kötelezettségét, cégalapításkor. Ügyfélbarát megközelítés, gyorsaság, teljes körű tájékoztatás, amit nyújtunk.

Cégjegyző IPA mentes székhely

IPA mentes székhelyszolgáltatás

Élne azzal az adóoptimalizációs lehetőséggel, hogy ne kelljen Iparűzési Adót fizetnie havonta? Tegye székhelyét IPA mentes településre.

Elakadt?
Kérdése lenne?

Keressen minket bizalommal!