Székhelyszolgáltatás

Több helyen is elérhető székhelyszolgáltatás

Több helyen is nyújt cégünk székhelyszolgáltatást. Budapesten, valamint iparűzési adó megfizetési kötelezettség (IPA) alól mentes településen, a Pest megyei Tésán.

Már 4.000.-Ft/hó + ÁFA-tól.

Lejárata előtt felmondott szerződésekre visszafizetjük a különbözetet (egész hónapra kerekítve).

Elérhető VIP szolgáltatás

Igény szerint ÁFA mentes cégeinkkel is megkötheti szerződését.

Elakadt?
Keressen minket bizalommal!

Kínálatunk

Budapest

már 4.000 Ft/hó + áfa-tól

Cégének Budapesti címet szeretne, és nem akar a zsúfolt belvárosba bemenni? Mindent el tud intézni egy helyen! Cégalapítás, módosítás, székhely, könyvelés.

  • 1184 Budapest, Aranyeső utca 8.
  • 1097 Budapest, Gyáli út 15/a alg. 2.
  • Az Üllői út-tól egy sarokra, tágas és ingyenes parkolási lehetőséggel az iroda előtt.

Pánd

 5.000 Ft/hó + áfa

Székhelyszolgáltatás kedvezményes iparűzési adó fizetési kötelezettség mellett a pest megyei Pándon!

  • Csak 1,5% az IPA!

VIP kiegészítés

2.000.- Ft / hó + a székhelydíj

VIP – székhelyszolgáltatásunk keretén belül nem csak e-mailben értesítjük levele érkezéséről, hanem sms-ben, telefonon is, így ha nincs gépközelben, úgy igény esetén az érkezett levelének tartalmáról is tájékoztatjuk. Emellett havi 5 óra időtartamra, előzetes egyeztetés alapján, teljesen felszerelt tárgyalót biztosítunk Önnek, hogy üzleti ügyeit, értekezleteit kényelmesen lefolytathassa!

Cégalapítás vagy székhelymódosítás esetén első alkalommal minimum 6 hó székhelydíj fizetendő! Külföldi ügyfeleinktől 1 év székhelydíjat és – amennyiben minket választ kézbesítési megbízottként –  1 év kézbesítési megbízási díjat kérünk.

Nálunk lévő székhely esetén szerződéskötéskor minimum 6 hónap székhelydíj fizetendő. Amennyiben nem nálunk lesz a cége székhelye, cég alapítás/módosítás esetén + 5.000.- Ft-ot számítunk fel a számla végösszegére adminisztrációs többletköltségként. Amennyiben nem nálunk lesz cége székhelye, a szükséges okiratok elkészítéséhez és a cégbíróságon történő bejegyzéshez szükség van tulajdoni lapra (kérése esetén térítésért beszerezzük Önnek) és az azon szereplő összes személy hozzájárulására a székhely létesítéséhez.

Letölthető mintaszerződés megtekinthető: itt.

Elakadt?
Keressen minket bizalommal!